BUL-sprinten

Fordi det bare var internett i resepsjonen og i smøreboden (!!!) på Beitostølen ble det dårlig med blogging derfra. Nå er jeg vel hjemme i Kirkenes og har allerede rukket å ta igjen to prøver på skolen. I morgen venter en tredje og så bærer der trett til Muonio i Finland for å gå skirenn. Tenkte forsåvidt å vie dette innlegget til helgens to renn på Beitostølen. Sprint fristil og favorittdistansen min 5 km klassisk.

Prologen.
Lørdag sto det altså sprint på programmet og denne gangen var det bare en juniorklasse. Vi som til vanlig går i K18 måtte altså bryne oss på sterke jenter både i K17 og K19-20. Skal sies at de aller beste i den eldstee juniorklassen stilte i seniorklassen, men likevel var det ikke noe å si på nivået. Bestetida i juniorklassen var bare små sekunder bak bestetida i seniorklassen.

Selv følte jeg at jeg fikk gått en teknisk bra sprint og fikk bekreftet at jeg er ganske rask. Dessverre endte det med fall i semifinalen og det ble til slutt en 11. plass (det ble det faktisk i prologen også!). Sier meg godt fornøyd med det og gleder meg allerede til sprint under NC på Lygna i januar.

Semifinalen.
Dagen etter var det klart for en av mine favorittdistanser. 5 kilometer klassisk! Løpa på Beito har jeg gått i før og den skal egentlig passe meg veldig bra, men akkurat som under Norgescupen i fjor leverte jeg et tragisk klassiksrenn. Denne gangen skyldtes det nok en kombinasjon av at kroppen var ganske nedkjørt, at formen er langt fra på topp og at teknikken ikke sitter som den skal. Satser på at det stemmer bedre om en måndes tid. Vi blogges.

Kommentarer