Bedre sent enn aldri: BLINK festivalen

Obs! Ble dårlig med oppdateringer under BLINK festivalen. Henger nok både sammen med at jeg var så skuffet over mine egne prestasjoner og at vi hadde ganske tett program. Fredagens prolog er i alle fall noe av det svakeste jeg har levert på rulleski på en stund. Traff hverken på skyva mine eller på svingene i løypa. Semifinalen gikk heldigvis litt bedre, men langt i fra så bra som noe av det jeg leverte på rulleski i fjor sommer. Det har heldigvis sin naturlige forklaring i at jeg ikke har gått i nærheten av så mye på rulleski i år som i fjor.

Foto: Renate Tjetland
Fredags ettermiddag var jeg også så heldig at jeg fikk starte i seniorenes fellesstart over 10 kilometer som tilsvarte 13 runder i sprintløypa. Det gikk dessverre tungt fra første meter og jeg fikk ikke på langt nær vist meg fra min beste side. Kjedelig, men sånn er det. Kommer forhåpentligvis flere sjanser. Anikken der i mot, bet seg fast i hovedfeltet og spurtet inn til en sterk 10. plass - og det i selskap med nesten bare landslagsløpere. Gratulerer!

Lørdag sto resten av juniorsprinten på programmet. Vi gikk nemlig bare prolog og kvartfinaler på fredagen. For min del ble det med semifinale. Ganske skuffende egentlig, men når jeg gikk så dårlig som jeg gjorde, så hadde jeg ikke hatt noe i en finale å gjøre uansett. Tok meg heller en liten løpetur og kjørte litt styrke på overkroppen - og så fikk jeg sett på når seniorene gikk. Ekstra gøy når det var så mange kjente i feltet!

Kommentarer