Home sweet home

I dag formiddag trillet familiens Opel endelig inn på gårdsplassen hjemme i nord. Selv om vi har hatt en helt super ferie er det fantastisk deilig å være hjemme igjen. Borte bra, hjemme best! Hjemreisen delte vi opp i fire etapper over to dager. Den første gikk med bil fra Hamar til Stockholm fredags morgen. Derfra gikk det nattferge videre til Helsinkfors. Der tilbragte vi gårdagen og slo ihjel tid med en knallhard intervalløkt i centrumsparken og en stykreøkt på hotellet, før vi kjørte bilen ombord på toget som tok oss videre helt til Rovaniemi i natt. Dagens etappe var derfor bare 520 kilometer i bil - ingenting i forhold til kjøreturen hjemmefra og til Østersund på tur sørover.

Smålei co-pilot som nærmer seg hjemme!
Vel hjemme kastet jeg i meg noen brødskiver før jeg la ut på langtur sammen med en av mine aller beste venner. Det ble en en kald og våt fornøyelse - og etter drøye 2 timer på hjul var det deilig å komme hjem til varm badstue.

I morgen tar jeg fatt på hverdagen og en ny treningsuke. Derfor tenker jeg å ta kveld nå, så jeg får ladet batteriene godt. Vi blogges!

Kommentarer