Halddemarsjen 2012

Denne oppdateringen kommer en smule sent, men dog. Jeg lever tildels etter ordtaket "bedre sent enn aldri" - så det får gå ...

På søndag kom jeg hjem etter en knallhard uke bestående av intet mindre enn to samlinger. Først på Sjusjøen sammen med kremen av norsk skiungdom og der etter i Alta sammen med kremen av kremen ... nemlig skiungdommen i Finnmark. 

Sistnevnte samling ble noe amputert for min del. Kroppen begynte allerede å hinte om at den hadde fått nok før jeg forlot Sjusjøen, men etter en restøkt, og klassisk til fordel for skøyting på en rullekiøkt og en lett løpetur til fordel for (nok) en spenst/ hurtighetsøkt var jeg så klar som jeg kunne bli (på daværende tidspunkt) for å bestige Halddetoppen på rekordtid.

Foto: Tor Henrik Balk
Det vil si, personlig rekkordtid ... Både Oda Hammernes Pedersen, som forøvrig satte ny løyperekord på 1:02:12 og verdens beste Henriette ble for sterke for meg i år og jeg endte som nummer tre. Litt skuffende etter fjordårets seier, men egentlig som forventet med såpass mye hard trening i beina. Satser på å kunne gi jentene litt hardere kamp neste år! 

PS! Komplett resultatliste finner dere her.

Kommentarer

 1. grattis me en 3. plass
  foresten så møtte æ dæ på rulleski idag:)
  thea

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Thea! :-)
   Jepp, vi møttes på langstrekka, stemme ikke det?

   Ine

   Slett
  2. jepp dt stemme helt;)

   Thea

   Slett

Legg inn en kommentar