Pakke pakke pakke

Prøver å skaffe oversikt ...
Hvis det er en ting jeg ikke liker med å være skiløper, så må det være pakkingen som kommer med all reisingen. Grytidlig i morgen vender jeg snuten sørover for å være med på årets Åpne Juniorlandslagssamling på Sjusjøen, så nå prøver jeg å pakke på et fornuftig vis. Det skal ikke være lett! Videre går ferden direkte til Alta for å være med på den mer eller mindre tradisjonelle Altasamlingen og Halddemarsjen. Den kommende uka blir med andre ord knallhard - og jeg gleder meg!

Øretoppen - 465 m.o.h
Ellers har dagen gått med til en aldri så liten topptur. Sammen med et par andre sprekinger i Team Sør-Varanger løp jeg til kommunens høyeste topp, Øretoppen, i formiddag. Fin tur på knappe to timer og fint vær til å være nordnorsk sommer. Med andre ord en veldig bra avslutning på uka. Må gjøre meg ferdig med pakkingen og få meg et par timer på øyet før avreise i natt/ morgen tidlig. 

OBS! Har fått påpakning av en av mine beste venner for å tro at Øretoppen er kommunens høyeste. I følge sikre kilder er den bare tredje høyest, da både Ranvikstoppen (497 m.o.h) og Ravtinden (468 m.o.h) er høyere. Beklager feilen kjære venn.

Vi blogges!

Kommentarer

  1. Hva er i den store hvite boksen? Slankeshake? :-D

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, det er Herbalife Formula 1, som egentlig er en for vektreduksjon, ja. Men jeg bruker det som en erstatter for sjokolademelk etter trening. Altså som restutisjonsmåltid/ shake.

      Slett

Legg inn en kommentar