Tilbake til hverdagen

God morgen bloggverden! Merker jeg er har kommet usedvanlig godt i gang med hverdagen etter bare to dager hjemme. Litt deilig egentlig - elsker jo å stå opp tidlig og nyte en lang frokost før jeg legger ut på trening. I dag står det langtur til en av komunens høyeste topper, Øretoppen (465 m.o.h), på programmet. Turen har nesten blitt en tradisjon mot slutten av sommerferien og vi har nesten bestandig hatt nydelig vær. I dag har vi der i mot 10 grader og regn ... 

Dagens frokost!
Mens jeg er innom å skriver litt kan jeg jo benytte anledningen til å skryte litt av meg selv. Hehe. I går løp jeg nemlig den mer eller mindre berømte Ketilvardentesten. En løpetest med relativt bra stigning som vi i Team Sør-Varanger sliter oss gjennom hver tredje tirsdag. For mitt vedkomne var det litt mer enn tre uker siden forrige test ettersom jeg har vært så mye på farta i sommer og jeg hadde nesten glemt hvor hard den testen er. Åpnet litt i overkandt hardt og fikk besøk av syra alt for tidlig, men klarte å omstille fokus og lot beina gå. Det holdt til ny pers med nesten 1 minutt! Gøy å få bekreftet at jeg har gjort en god jobb i sommer! Nå gjelder det bare å fortsette den knallharde jobbinga, så får vi håpe at det gir resultater også til vinteren.

Kommentarer

 1. Hei, flott blogg med mye inspirasjon!:) Kan du si hva du pleier å spise før f.eks. en løpetur på morgenen, og hvor lenge venter du før du begynner økten? Jeg bommer alltid på det og ender opp med å løpe på enten for tom mage eller for mye :p

  - Lena

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei og takk for positiv tilbakemeldig på bloggen min! :-)
   Jeg står stortsett alltid opp 2 timer før trening og prøver å spise minst 1 1/2 time før (senest 1 time før).

   Er veldig "fan" av korn med yoghurt og frukt bær som frokost. Favoritten nå om dagen er 2 ss cottage cheese, 4 ss naturell yoghurt, en blanding av soyafloker og store havregryn toppet med frosne blåbær og bringebær. Rører du de frosne bæra inn i yoghurten og lar det stå et par minutter tiner de nesten helt.

   Spiser jeg tidligere enn 1 1/2 time før økt eller skal ut på en lengere økt spiser jeg ofte en brødskive med sjokoladepålegg, en banan eller en sportsbar omtrent rett før jeg legger ut på trening. På økter over 1 time har jeg alltid med sportsdrikke og på økter over 1 1/2 time har jeg også med banan, brødskive eller sportsbar :-) Fyller på med drikke hver 20-30 minutt og mat hver 45-60 minutt, så slipper jeg å gå tom.

   Håper dette hjalp deg litt, selv om du nok må prøve og feile litt for å finne ut hva som passer best for deg. Lykke til med løpingen :-)

   Ine

   Slett
 2. tusen takk for tips, skal prøve meg frem! :)

  Lena

  SvarSlett

Legg inn en kommentar