God helg!

Denne uka har gått så utrolig fort! Det syntes i alle fall jeg. Henger sikkert sammen med at jeg har begynt å trene litt igjen og at jeg har hatt ganske tett program på skolen denne uken - i den grad man kan ha tett program når man tar videregående på 4 år. Med treningen kom både det gode humøret og den ekstra energien - så i går sveivet jeg sammen en real bolledeig da jeg kom hjem fra skolen.

Rømmeboller med friske bær.

De ble minst like gode som de ser ut - og det er ikke fordi jeg er så innmari flink til å bake boller, men takket være  denne oppskriften fra Trines fantastiske matblogg.

Dobbeldans i høstkledde Pasvik.

I dag dere, har jeg gjort et aldri så lite comeback på rulleski. Beina har fungert såpass bra denne uka at jeg heiv meg med når teamet arrangerte rulleskitest i morgest. Bare det å stå opp tidlig en lørdag for å spise havregrøt og ta på seg skidressen var nesten litt magisk - og når det gikk såpass bra, forutsetningene tatt i betraktning, på testen sitter jeg igjen med en deilig lykkefølelse. Nå skal jeg snart ut på en aldri så liten restutisjonsøkt.

Ønsker dere alle en god helg 
Vi blogges!

Kommentarer

 1. Ønsker du å gå ned i vekt? Synes du har blitt så tynn...:S

  SvarSlett
 2. Hvordan kan du være russ til våren, når du tar videregående over 4 år?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du.
   Jeg har valgt å være russ sammen med "mitt kull" selv om jeg ikke er helt ferdig med videregående :-)

   Ine

   Slett

Legg inn en kommentar