Just another update

Hei dere.

Nok en gang har det vært stille på bloggen. Ikke fordi jeg har vært travelt opptatt med skole og trening, men rett og slett fordi dagene mine ikke har vært så spennende. Vel, har vært på samling da, men den ble ikke helt som planlagt.

Samling fra sidelinja.
Fredag ettermiddag startet den tradisjonelle Ulvangsamlinga, som for øvrig gikk av stabelen for 16. gang, i mine hjemtrakter. Til tross for at beina ikke har spilt helt på lag den siste tiden valgte jeg å prøve meg på spenst/ hurtighet/ styrke sammen med de andre. Kuttet litt ned på antall repetisjoner og serier - og syntes egentlig at det gikk bedre enn på lenge!

Ikke så fornøyde med situasjonen.
Flere økter ble det likevel ikke. Etter samtale med Jorid, som er ekspert på området, fikk jeg intet mindre enn 14 dagers treningsforbud. Dette for at beina mine, som på fagspråket er muskulært overbelastet, skal bli helt bra igjen før jeg kan trene videre. Ikke helt den beskjeden jeg hadde håpet på å få, men helt sikkert fornuftig! Vet det kommer til å bli en utfordring å hvile så lenge, men jeg skal prøve å holde humøret oppe. Får i alle fall tid til mange ting som ellers må nedprioriteres.

Vi blogges.

PS: Har filmet litt i helga, så hvis tålmodigheten strekker til og iMovie vil sammarbeide kan det tenkes at det kommer en aldri så liten filmsnutt i løpet av uka.

Kommentarer