Middagstips

Hei dere.

Det er på tide å oppdatere bloggen litt igjen. Denne gangen tenkte jeg å dele oppskrifta på favorittmiddagen min. En av dem i alle fall - er generelt glad i mat. Lagde den i går og det ble like godt som alltid! Oppskrifta krever en liten time på kjøkkenet og holder til fem personer.


Du trenger: 
- grønnsaker
- poteter
- laksefillet
- olje, flaksalt, krydder etter ønske

Slik gjør du: 
1. Start med å skylle potetene. Der etter kutter du dem i relativt tynne skiver/ båter og har dem i en smurt (olja) langpanne. Ha over olje og salt etter ønske. Sett rett i ovnen på ca. 200 grader. Jeg brukter 8-10 poteter avhengig av størrelsen, et par spiseskjeer olje og et par klyper salt.

2. Kutt så grønnsakene i mellomstore biter. Ha også dem i en smurt form og ha eventuelt litt olje og/ eller salt over. Da blir de i alle fall ikke tørre. Jeg brukte 3 gulerøtter, 1/3 brokoli, 1/3 rød paprika, 1/3 gul paprika, 1/2 rød løk og en neve cherrytomater.

3. Krydre fisken etter ønske. Vi bruker Rema 1000 laksefilet uten skinn og bein. Skal sies at mine to yngre søsken foretrekker "Kapteinens fylte rødspette" framfor laks, så de fire stykkene med rød fisk holder kun til tre her i huset. 

4. Sett både fisk og grønnsaker inn i ovnen når poteten har stekt ca. 30 minutter. Etter ytligere 25 minutter skal både poteten, fisken og grønnsakene være ferdig. 

Vel bekomme.

Kommentarer