So far this week

Tiden går så utrolig fort om dagen! Etter at jeg kom hjem fra Saariselkä har dagene mine først og fremst gått med til å spise og sove. Hvile og restitusjon er viktig etter perioder med mye og/ eller hard trening! Ellers har jeg kommet sånn smått i gang med fordypningsemnet mitt på skolen. Skriver om språk i sosiale medier og satser på å bli ferdig før jeg reiser til Sjusjøen med a-gjengen i Team Finnmark om nøyaktig en uke!


Når det gjelder trening den siste uka har den vært så som så. Siden forrige helg har jeg nemlig slitt litt med luftveiene. Ikke at det kom som en bombe ... det er jo vinter! En dag med fullstendig hvile og et par økter innendørs ser heldigvis ut til å ha hjulpet på. Nå er jeg nesten helt frisk! I alle fall frisk nok til å gå på ski, dog med maske. Satser på at det slipper taket helt de nærmeste dagene!

Nå roper magen min på mat! Siden det er fredag og helg betyr det taco her i huset. Ha en strålende helg alle sammen! Vi blogges.

Kommentarer

 1. hvordan får du tatt bilder på trening?
  bruker du sminke, mascara, tegne øyenbryn o.l?
  hvordan holder du kuldemaska på plass detter den ikke av?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du :-)

   Jeg tar veldig sjelden bilder på trening, egentlig. De gangene det er bilde av meg på trening er det stort sett pappa som har tatt dem. Hvis jeg tar bilder selv, noe som er veldig sjelden, tar jeg dem før økta starter eller i en av drikkepausene ;-)

   Hehe, ja - jeg bruker litt sminke. Mascara har jeg gitt opp, men jeg bruker id-pudder og rouge + at jeg tegner litt på bryna mine til vanlig.

   Slet litt med å få maska til å sitte i fjor vinter, men så langt i år har den egentlig sittet akkurat som den skal. Jeg setter opp håret under lua og har bare strikken på maska rundt halsen egentlig. Og så "hjelper" jeg litt til med buffen.

   Ine

   Slett

Legg inn en kommentar