So this is christmas

Tiden flyr virkelig i julestria. Siden sist dere hørte fra meg her på bloggen har jeg virkelig gjort mye forskjellig.  19. og 20. desember spilte jeg for eksempel juleturnering i fotball. Spilte på piratlaget til jentene i tredjekasse og vi stakk både av med sølvet i selve turneringen og premien for beste kostyme! Nevnte jeg forresten at jeg scoret to mål? Vurderer nesten å børste støv av fotballskoene. Neida.


Etter fotballturneringen tok jeg juleferie. Så ufattelig deilig! 21. og 22. desember gikk riktig nok med til varepakking på Rema 1000 - på dugnad for skiklubben, selvfølgelig. Her må jeg nesten skrive "tradisjon tro". Kan ikke huske en jul uten varepakking siden jeg var 12 år. Den 21. hadde vi forresten "julebord" med Team Sør-Varanger. Det ble en veldig koselig kveld med mye god mat og minst like mye latter.


Så gikk juletradisjonene sin gang med pynting av juletre og grøt med mandel i - og vips så var selveste julaften der. Startet komisk nok dagen med å ta et par blodprøver på legesenteret. Kanskje finner vi ut hvorfor jeg har hatt så mye "stang ut" i det siste. Ellers gikk dagen som normalt med tenning av lys på kirkegården, julesanger i kirka, pappas fantastiske ribbemiddag og åpning av julegaver. Jeg fikk så utrolig mye fint i år! Kommer ikke på noe å ønske meg til 18-års dagen min som er rett rundt hjørnet.

Utover det er det ikke så mye å fortelle. Kroppen ser ut til å fungere som den skal om dagen - og jeg er sånn smått igang med trening igjen. Formen er riktignok ganske dårlig etter nesten tre uker på sofa'n, men den kommer seg forhåpentlig vis. Går alt etter planen blir jeg å finne på start både under Julesprinten i Vadsø og på et par av distansene under Norgescupen i Steinkjer. Skal prøve å holde dere bedre oppdatert framover! Fortsatt god jul alle sammen.

Kommentarer

  1. grattis me dagen og den ringen du fikk var utrolig fin;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar