GOD HELG

Nok en uke har flydd forbi. Plutselig er det fredag og helg! Utrolig deilig ♥ Ettermiddagen har forsåvdit også flydd - og det uten trening. Hadde selvfølgelig en historieinnlevering til 23:59 i kveld som jeg ikke hadde begynt på ... At jeg aldri lærer. Tror jeg må være verdensmester i å utsette ting! Etter å ha speed-skrevet tre sider om fascisme og nazisme i mellomkrigstida hadde jeg av en eller annen grunn en trang til å være effektiv. Så  jeg shinet likegodt både rommet og badet mitt, jeg! Hihi. Fin måte å starte helga på. 


Akkurat nå har jeg akkurat  hatt mitt eget lille hjemmespa med badstue osv. og koser meg med sjokolade, is og bringebær. Tenker jeg snart kryper til køys - kroppen trenger litt skjønnhetssøvn etter en hektisk uke! God helg til alle som følger bloggen min. Vi blogges  

Kommentarer

 1. Hei og god helg til deg også, Ine! Håper den består av mye kos og god trening :) Liker veldig godt at du har planer om å blogge oftere! Du skriver underholdene og veldig lett, så det er en fryd å lese :) Lurte litt på om du kunne ha skrevet litt om hvordan du trener? Periodisering, oppbygging av uker, innhold, osv.? Og litt om kosthold; hvilke tanker du gjør deg rundt et idrettskosthold, kostholdet ditt, hva som kreves for å prestere godt, etc.? Er selv en hardtsatsende idrettsutøver(løping), så synes det er spennende å høre andres tanker og erfaringer rundt temaene.
  Ønsker deg en fortsatt god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du -

   og tusen takk for mange fine ord! :-)
   Jeg har faktisk tenkt litt på å skrive et par innlegg om kosthold. Det er noe jeg interesserer meg veldig for, så det er bare å følge med framover ;-) Kan helt sikkert få til å skrive et innlegg eller to om trening også!

   Fortsatt god helg til deg også! :-)
   Ine

   Slett

Legg inn en kommentar