JUST ANOTHER UPDATE

Uka som skulle bli så bra ble ikke helt som planlagt. Det er kroppen som ikke spiller helt på lag igjen. Merkelig at det skal svinge sånn! På onsdag løp jeg terskelintervaller på mølla. 6*6 minutter på 11 km/t. Selv med 5 % stigning er ikke det spesielt imponerende, men jeg hadde mer enn nok med å gjennomføre. Svett ble jeg i alle fall! 

Foto: Bernt Nilsen
Og sliten. Torsdag bar kroppen preg av at det var lenge siden forrige hardøkt. Jeg var med andre ord utrolig sliten! Ruslet en rolig tur i lysløypa og fulgte opp med litt styrke. Trodde kanskje kroppen skulle være litt mer restituert og føles bedre i går, men den gang ei. Å løpe 30 minutter ble en kamp med meg selv og økta ble derfor verdig amputert. Viktig å lytte til kroppen!

I dag har jeg mer eller mindre ligget rett ut. Kanskje forklarer det hvorfor ting har vært så tungt i det siste. Håper på bedring til i morgen - da går nemlig Munkeferden av stabelen! Har egentlig en seier å forsvare fra i fjor, men sjansen for at jeg stiller i konkurranseklassen i morgen er vel ganske liten. Satser i alle fall på å få meg rolig tur over fjellet.

Vil forresten anbefale alle å lese denne kroniken av Marte Monrad-Hansen. Så ærlig og reflektert om det å komme sist ... ikke bare i Holmenkollen. Takk Marte!

Kommentarer

 1. wow, springer du alltid så fort?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du.

   Når jeg løper terskelintervaller løper jeg stortsett alltid på 11,0 km/t eller fortere og 5,0 % stigning. Har selvfølgelig dager hvor kroppen ikke fungerer og jeg må ned på enten farten eller stigningen - og av og til begge deler!

   God påske :-)
   Ine

   Slett
 2. Hva gjør du i pausene da? Løper du andre typer intervaller også? :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar