NC SJUSJØEN

Hittil i år har jeg hatt lyst til å bryte så godt som hvert eneste renn jeg har startet. Etter nesten hvert eneste renn har jeg vært skuffet over hvor dårlig jeg går på ski og frustrert over at det ble en ny nedtur. Jeg vet jo hvorfor, men likevel har jeg jo alltid et håp om å i det minste få til noe. I dag der i mot vurderte jeg aldri å bryte og jeg velger å se på dagens 39. plass på 5 km skøyting som en opptur. Det til tross for at jeg var hele 1 minutt og 37 sekunder bak vinneren.

Igjen må jeg overraske meg selv å innrømme at jeg skulle ønske det var flere padlebakker - for det fungerer absolutt best oppover om dagen og ikke fult så bra bortover. Klarer jeg å finne tilbake til gode gamle dobbeldans-takter, samt å bevare godfølelsen oppover blir det jo bra. Krysser fingrene for at det skjer til søndagens duathlon.


I morgen er det hviledag for oss juniorer. Litt deilig i grunn! Planen er å reise opp til stadion på Budor ut på formiddagen en gang for å teste løypene og nyte det herlige været. Bildene taler vel for seg selv!?  Her er det sol ute, sol inne, sol i hjerter, sol i sinnet. Sol, bare sol - og uendelig mange og lange skiløyper. Kunne ikke blitt bedre! Satser på å komme tilbake med en ny oppdatering i morgen eller lørdag. Vi blogges!

PS: Resultater fra dagens 5 og 10 km skøyting finnes her.

PS 2: Må nesten benytte anledningen til å gratulere Audun med en vanvittig sterk seier i M18. Du er helt rå, gutt!

Kommentarer