EN LITEN TRENINGSPRAT

I det siste har det vært lite treningsprat her på bloggen. Tenkte derfor å komme med aldri så lite innlegg om hvor jeg står akkurat nå og hva jeg tenker om trening og sånt framover.
 
 
Som dere kanskje husker var jeg i Oslo i begynnelsen av mai for å få fysioterapi på beina. Da jeg reiste der i fra fikk jeg tidenes gladmelding av fysiologen min. Jeg fikk nemlig lov til å begynne å trene normalt igjen! Holdt igjen litt de første ukene, men nå er jeg ordentlig i gang og det er så fantastisk deilig! Lever fortiden på min egen lille sky og er høy på løpeturer i skogen og skøyting på rulleski. Hadde nesten glemt hvor gøy det er!

Formen er selvfølgelig langt unna toppen, men det er heldigvis ingen krise på denne tiden av året. Tar med meg at jeg endelig har en kropp som fungerer og tåler trening. Med en sommer og høst uten sykdom eller skader kan jeg gjøre mye, så jeg stresser ikke! Nå handler det om å ta et steg av gangen og sakte, men sikkert komme seg tilbake til der jeg var før det smalt og gjerne litt videre!
 
Jeg er i alle fall mer enn klar til å ta fatt på en ny sesong - i en ny klubb og med ny trener ... på et nytt sted! Kanskje vil miljøforandringen være med på å gi meg enda mer fart i sporet. Hvordan det går vil bare tiden vise.

Kommentarer

  1. Hvor skal du flytte? Blir det fortsatt Nord-Norge eller lengre sør i landet?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar