OFFROAD

Hei dere.

Har vært litt tynt med blogging igjen! Dagene har gått med til å trene og nyte det fine været sammen med venner og familie. Denne uka bikker jeg for første gang på evigheter 10 treningstimer. Det er ikke mye å skryte av, men et viktig delmål på veien tilbake. Kroppen virker å ha tålt det relativ bra, så neste uke tenker jeg å legge på enda et par timer. Passer bra ettersom Team Finnmark har samling her og jeg får lov til å være med på øktene!


En forutsetning for at jeg skal komme tilbake til normale treningsmengder er at jeg er flink til å variere både bevegelsesmønster og innholdet i øktene. Derfor passet det bra å børste støv av offroad-sykkelen min i dag! Sammen med min spreke far og et gjeng fra Team Sør-Varanger har jeg derfor trødd meg gjennom skog og myr i formiddag. Veldig gøy og veldig god trening. Frister så absolutt til gjentakelse!

Nå er det på tide å ta kveld! I morgen trekkes vi opp til muntlig eksamen - og jeg har en lei følelse på at det bli kjemi for min del. Da blir det i alle fall ikke tid til å blogge fram til onsdag. Så vet dere det!

Kommentarer