UPDATE

På onsdag hadde jeg som nevt muntlig eksamen i kjemi. Det gikk gikk overraskende bra - og jeg sier meg godt fornøyd med karakteren fire. Skal sies at jeg hadde utrolig flaks med oppgaven jeg trakk. Hvis det er et kapittel jeg kan så er det redoksreaksjoner!


Nok om det. Denne uka går jeg som nevnt inn i en hard treninguka for første gang på evigheter. Passer veldig bra ettersom jeg har sommerferie og dermed god tid til å trene og hvile. I går ble det derfor to fine økter! Først en rolig rulleskiøkt på morgenkvisten og så en lett løpetur etterfulgt av litt styrke på ettermiddagen. I dag står det intervaller av type 5*5 minutter på programmet. Team Finnmark starter en samling her i ettermiddag, så jeg slenger meg med dem på økt! Vi blogges :-)

Kommentarer

  1. Har ikke du egentlig et år igjen på videregående? Synes du snakka om at du har tatt videregående over fire år... Hva gjør du i så fall med det til neste år siden du flytter til Lillehammer?

    SvarSlett
    Svar
    1. Har pleid å si at jeg går VGS på 4 år. Sannheten er at jeg bare mangler et par realfag for å få vitnemål. Skal ta fagene på Lillehammer :-)

      Slett

Legg inn en kommentar