STATUSRAPPORT

Selv om dagene er ganske så like fortiden har de flydd forbi en etter en. Plutselig er det bare et par dager til mor og far reiser hjem til Nord-Norge og jeg må klare meg selv i OL-byen. Det vi si, aller først står Blinkfestivalen på programmet - i år som i fjor tar jeg en aldri så liten spontantur til Sandnes. Deretter går turen hjem til Kirkenes et lite døgn før jeg vender snuten mot Alta. Der skal jeg teste laktat og O2, samt ta med meg min kjære samboer sørover.


Og så skal vi plutselig klare oss alene. Tror ikke det skal bli noe problem for jeg stortrives allerede på mitt nye hjemsted! Som nevnt tidligere er det ingenting å utsette på treningsfasilitetene i Lillehammer og omegn. De siste ukene har jeg gått intervaller på rulleski oppover mot både Hafjelltoppen og Nordseter, samt noen rolige langturer langs Mjøsa. Hvis jeg får det til skal jeg prøve å sette sammen en aldri så liten video fra noen av rulleskiøktene. Har nemlig hatt med med Daddy Cool som kameramann og teknikkveileder på samtlige økter - må jo utnytte det litt ekstra før jeg står her mutters alene.


Har selvfølgelig ikke bare gått på rulleski. Joggeskoene har fått sine mil de også - til og med sykkelen har jeg tatt i bruk. Og så har jeg vært et par turer i Håkons Hall så klart. Kan ikke glemme styrketreningen helt, selv om det er sommerferie!

NB! Dette innlegget skulle vært postet for leeeeenge siden. Akkurat nå befinner jeg meg i Sandnes sentrum - klar for Blinkfestivalen som starter med en real opptur, som arrangøren kaller det, i morgen. Snakker selvfølgelig om Lysebotn Opp - 7,5 km og 640 høydemeter. Ønsk meg lykke til! Skal naturligvis prøve å holde dere oppdatert under festivalen, men dere vet jo meg og denne bloggen ... 

Kommentarer

Legg inn en kommentar