BLINKFESTIVALEN 2013

Som nevnt befinner jeg med i Sandnes som deltaker under Blinkfestivalen. Det hele startet torsdag med Lysebotn Opp - en "real opptur" i følge arrangøren. Det ble det ikke for min del! Det vil si, den første kilometeren gikk veldig greit, men så er jo den flat. Deretter venter 6 kilometer og 640 høydemeter - det føltes minst dobbelt så langt. Ble klokket inn til en mye svakere tid enn i fjor. Skal ikke skylde på dagsformen, selv om den ikke akkurat var topp. Det er bare å innse at beinproblematikken har satt meg mer tilbake enn jeg kanskje hadde trodd. Veien tilbake blir både lang og hard, men jeg er innstilt på å komme tilbake! Fikk om ikke annet en veldig god hardøkt!


I går sto det prolog og kvartfinale på programmet for oss juniorer. I prologen følte jeg meg litt tung og gikk på meg syre veldig tidlig. Endte som nr. 7 og var sånn helt greit fornøyd med det. Etter litt nedjogg, masasje og en halvtime med beina høyt var det dags for kvartfinale. Heldigvis føltes beina bedre og jeg var med på styre feltet. Dro nesten hele veien, noe som kanskje ikke lønte seg i vinden, men kunne kontrollere inn til 4. plass - noe som holdt med god margin ettersom hele 6 stykker gikk videre til semifinalen. Den gikk forøvrig ikke før kl. 12:53 i dag, men det var ikke dermed sagt at jeg var ferdig for gårdagen. Var nemlig så heldig å få starte på seniorenes 10 kilometer - noe som tilsvarer 13 runder i sprintløypa. Merket allerede før start at det kom til å bli tungt - og ganske riktig. Etter tre runder på halen av hovedfeltet måtte jeg slippe. Deretter ble avstanden bare større og større - og etter 15 minutter (usikker på antall runder) ble jeg tatt igjen av tetgruppa og plukket ut av løpet. Gøy var det uansett!


I dag sto det semifinale og eventuelt finale på agendaen. På morgenkvisten regnet det noe helt vanvittig, så i semifinalen var det ganske vått og glatt på asfalten. Likevel kom jeg meg helberget igjennom det hele. Kapret 3. plassen og var dermed videre til finalen! Innen startskuddet i finalen gikk hadde det heldigvis nådd å tørke opp en del og det ble satt ganske stor fart fra start. Jeg lå fint plassert i 3.-4. posisjon stort sett hele veien, men prøvde å avansere litt inn på oppløpet. Likevel lå jeg som nr. 4 når det gjensto knappe 50 meter. Hadde heldigvis et ekstra gir å gå på med, kastet meg på stavene og trillet over mål til en gledelig 2. plass bak Renate. Så utrolig gøy å få stå på seierspallen igjen - og ikke minst gøy å gjøre det sammen med Renate som også har slitt en del de siste sesongene.

Når det er sagt så må jeg bare benytte anledningen til å bøye meg i støvet og ta av meg hatten for Barbro Kvåle og Sondre Turvoll Fossli - rått av to så unge løpere å dra i land seieren i seniorklassen! Heller ikke verst med 3. plass til Kathrine Harsem (med stavbrudd!) og Ragnar Bragvin Andresen. Gratulerer!

Kommentarer

 1. Hvor er armbåndet på øverste bilde fra? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du :-)

   Jeg har fått armbåndet i gave, så det vet jeg dessverre ikke.

   Ine

   Slett

Legg inn en kommentar