«THE DECISION IS LILLEHAMMER»

Hei bloggen - jeg har ikke glemt deg. 

Etter noen fine dager i Alta har både Henriette og jeg funnet oss godt tilrette i leiligheten her på Lillehammer. Det vil si - det gjenstår naturligvis litt på det praktiske, men jeg tenker vi er sånn rimelig ferdig med det meste en gang i neste-neste uke. Førstkommende uke reiser vi som nevnt på vår aller første samling med Lillehammer Skiklub. Samlinga starter allerede i morgen med to økter "hjemme" i OL-byen før vi reiser opp til Gålå tirsdag morgen.


Hva gjelder resultatet av testingen i Alta var det vel omtrent som forventet og litt bedre enn fryktet. Det var i alle fall godt å høre selveste Marit Bjørgen si at det ennå er lenge til vinteren på TV her om dagen. Det gjelder bare å holde seg frisk og skadefri, så jeg kan fortsette å trene godt utover høsten!

Nå venter en episode Pretty Little Liars og litt husarbeid (ja, du leste riktig mamma) før jeg er klar for loppekassen. Tenker det er greit med en god natt søvn før det braker løs med rulleskitest klokken 09:00 i morgen. Vi blogges! 

Kommentarer

 1. Så bra at dere trives :) Lykke til på samling!

  SvarSlett
 2. Hva har skjedd med alle bildene dine på instagram? De er jo borte?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det stemmer.
   Jeg har rett og slett bare slettet dem - det kommer nye etterhvert :-)

   Slett

Legg inn en kommentar