EFFEKTIV ONSDAG

Sier det først som sist, jeg. Dette blir en skrytepost! Vanligvis når jeg er syk eller av en eller annen grunn ikke får trent - får jeg heller ikke gjort noe annet fornuftig, men i går kveld bestemte jeg meg for at dagen i dag skulle bli effektiv. Og det ble den! 

Sto opp tidlig og spiste (som vanlig) havregrøt til frokost. Deretter slengte vi (les: Henriette) sammen en brøddeig som vi lot stå å heve mens vi gjorde unna dagens trim. For Henriette's del sto det knallhard intervall på programmet, mens jeg for min del hadde en ny spasertur med arbeidsoppgaven luft, ikke puls på agendaen. Vel hjemme slengte jeg brøddeigen over i former og så fikk den etterheve mens vi dusjet og spiste lunsj. Effektiv so far? Ikke sant, men hør på dette! Mens brødene sto i ovnen vasket vi bokstavelig talt rundt hele leiligheten! Vi snakker ut med matter og sengetøy, vinduspuss, og fram med en gammel tannbørste for å få skrubbet i de minste kriker og kroker. Mamma og Nina - dere bør være stolte av oss! Mens rundvasken sto på fikk vi selvfølgelig vasket og hengt et par maskiner med klær også. Så nå er leiligheten ren og pen. Hvis jeg husker det skal jeg ta noen flere bilder til dere i morgen - så langt har dere jo bare sett kjøkkenet.

Har dere forresten lastet ned iOS 7? Det er så lekkert!

Når alt var på stell i Cathinka Guldbergsveg bar det rett til mitt andre hjem her på Lillehammer. Sover borte og sitter barnevakt for mine reserve-småbrødre i dag. I den grad de trenger barnevakt da. Får si som Henriette sa da hun var innom å spiste middag med oss: "Du er bare fysisk tilstede. Guttene ordner jo alt selv!"

Ettermiddagen har gått til litt matematikk. Å gjøre unna hele R1-faget fram til 28. november krever sitt! Jeg har hverken funnet en arbeidsstrategi som er strukturert eller effektiv nok foreløbig, men håper jeg gjør det snart. Det er jo faktisk bare 64 dager til eksamen! Nå må jeg runde av, gi guttene kveldsmat og få dem i seng, samt fortsete med matematikken. Vi blogges!

Kommentarer