ILSETRA

Så var det tid for samling igjen. Denne gangen sammen med Team Coop Talent. Vi får med andre ord mer en bra nok matching! Så langt har vi kjørt to hardøkter - begge i den lange motbakken opp mot Ilsetra hvor vi holder til. Her både bor, spiser og trener vi bra - og så er det utrolig vakkert her!

Den første av hardøktene var "Hafjelltesten" - en motbakketest i fristil. Med andre ord ganske langt unna min favorittøkt, men absolutt en veldig god økt! Syntes egentlig det gikk ganske bra - selv om avstanden opp til de beste ble stor. Den andre av dem var I-3 og klassisk - litt mer min stil. Følte også denne økta gikk bra og kan vel konkludere med at jeg er i brukbar treningsform. Gøy når det flyter på trening!

Hele gjengen samlet på Ilsetra. Bilde fra Lillehammer Skiklub's facebookside.

I dag har noen av oss vært nede i Lillehammer en tur for å - satt litt på spissen - lære å skøyte. Klubben var nemlig så heldig å ha besøk av Audun Svartdal som er utrolig dyktig på nettopp skøyting! Jeg har i allefall lært utrolig bra og gleder meg til å ta det med meg i treningsarbeidet framover. Kanskje får jeg fart også på skøyteskia til vinteren!

Vi blogges plutselig.

Kommentarer