BORTE BRA, HJEMME BEST

Denne dagen har bare vært helt fantastisk! Startet dagen med årets aller første skitur. Følte meg litt som Bambi på glattisen, men med godt selskap og nydelig vær ble det en fin økt likevel. Balansen og flyten sånn teknisk vet jeg at kommer når jeg får flere timer med snø under skiene. Vel hjemme fra skitur fant jeg en stor pakke på kjøkkenbordet. Den var til meg fra "oktobernissen"- og gjett hva!? Verens beste mamma har strikket Mariusgenser til meg! For en lykke! Jeg har ønsket meg det fantastiske plagget lenge og kunne ikke vært mer fornøyd. Den passer perfekt og er strikket i kjempedeilig alpakka ull.


Så gikk turen til den lille byen vår. Der møtte vi tante, onkel og søskenbarnet mitt til lunsj på kafé. Kjempekoselig! Tittet naturligvis litt i butikker også, men kom tomhendt hjem. Det er egentlig ikke helt sant. Min snille mamma kjøpte nemlig stoff som hun skal sy kjøkkengardiner til leiligheten av! Tror det kommet til å bli veldig fint. 


Tradisjon tro spiste vi grøt og spekemat til middag før jeg la av gårde på dagens andre økt. Hadde meg meg fire gamle klubbkamerater og trente maxstyrke! Disse gutta blir farlige til vinteren, det er jeg sikker på. Nå har jeg akkurat reist meg fra bordet etter nok et nydelig måltid. Får alt for mye god mat når jeg er hjemme! Denne gangen sto det krabbe og reker på menyen. Det må være noe av det beste jeg vet! Nå skal jeg gå ned igjen og kose meg sammen med de andre. Kjenner jeg meg selv rett blir det en kopp Nespresso eller to og mye latter! Vi blogges!

Kommentarer