LATELY

Vet dere hva jeg synes er koselig? At når jeg ikke har blogget på et par dager, så spør dere om jeg ikke skal blogge snart. Ikke i kommentarfeltet så klart, det er tydeligvis ikke brukervennlig nok(?) *hint-hint*, men på Facebook og telefon og sånn. Siden sist jeg ga lyd fra meg har jeg egentlig bare vært på samling og kommet hjem fra samling. 

Unnskyldningen for at det ble med et blogginnlegg fra Gjøvik får bli at samlinga var såpass hard at jeg måtte prioritere å brukte kreftene på å spise, trene og sove. Det er forsåvidt tre ting jeg liker å gjøre! Det siste halve året har jeg blitt mye flinkere på restitusjon i form av søvn. Noe som gjør at kroppen min tåler mer trening! Andre viktige faktorer som å skifte til tørt tøy og få i seg mat rett etter økt har jeg alltid vært ganske flink på, om jeg så må si det selv.

Selv om det alltid er kjekt å være på samling er det også veldig deilig å komme hjem! Køyesenga på Gjøvik kan for eksempel ikke måle seg med dobbelsenga her hjemme. Siden vi kom hjem på søndag har jeg tilbringt mange timer i den, for og si det sånn, men det er jo sånn det skal være. Nå begynner det imidlertid å bli på tide å bruke tiden på noe fornuftig. Det eneste jeg kan skryte på meg å ha gjort siden jeg kom hjem er å ha vasket 10(!) maskiner med klær, betalt regninger og vasket kjøleskapet innvendig. Har naturligvis hatt god hjelp fra min kjære samboer. Arbeidsfordelingen gjør seg liksom selv her i huset! Det er så deilig!


Akkurat nå har jeg pause i et iherdig forsøk på å gjøre fysikklekser. Kvanter meg her og atomer meg der. Gleder meg til å bli ferdig med disse fagene så jeg kan begynne å studere på ordentlig! Lunsjen er fortært (se bilde) og jeg nyter dagens tredje kaffekopp. Apropos kaffe, gjett om jeg gleder meg til å komme hjem til mammas Nespresso-maskin på fredag? Oh yes! Skal nemlig til Alta å teste både laktat og O2, så da passet det seg med en langhelg hjemme hos mamma også! Etter sykdommen har jeg ingen forhåpninger til testresultatet, men det er jo alltid spennende å se hvor man ligger. Senere i dag skal jeg en tur til naprapat, før det venter fire(!) timer med fysikkundervisning og så er det kveld! Dagene går så fort. Det er ikke mer enn 31 dager til sesongstart ... og 63 dager til jul! Må nesten runde av her, før tiden går fra meg. Vi blogges!

Kommentarer