LØRDAG SÅNN JEG LIKER DEN

Jeg har sikkert sagt det minst hundre ganger før, men jeg sier det igjen! Noe av det deiligste jeg vet er å snøre på meg joggeskoene å legge ut i frisk høstluft. Så i dag morgest gjorde jeg nettopp det! Etter litt havregrøt og en kopp kaffe, så klart. Det har liksom blitt min faste morgenrutine, det. Svart kaffe "klarer  jeg meg ikke" uten og havregrøt er både sunt og godt, mettende og ikke minst enkelt og billig å lage. Vinn-vinn med andre ord.


Etter løpeturen var det bare å hive inn på litt restitusjonsmat og hoppe i dusjen. Når finnmarksleiren har storfint besøk her på Lillehammer skal nemlig alle byens restauranter testes ut! I dag endte vi opp på Blåmann. Et utrolig hyggelig sted med god mat til overkommelig pris. Skal sies at jeg hadde pappa-banken med da, så for min del ble det ikke så dyrt.

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen etter ei styrkeøkt i Håkons Hall. Har ikke hatt helt godfølelsen på styrkeøktene i det siste, så nå prøver jeg å bytte øvelser for å se om det hjelper. Fikk hjelp av Trine og pappa til å sette sammen et program - og nå er jeg helt skjelven i overkroppen! Blir spennende å se om disse nye øvelsene kan ta styrken min til et høyere nivå. Det hadde absolutt ikke vært feil! Runder av her nå. Vi skal nemlig opp i Jernvinna å lage middag sammen med resten av finnmarkingene! Ser fram til en hyggelig kveld med god mat og god stemning. ♥ Vi blogges! 

Kommentarer