SPORTY SØNDAG (ENDELIG!)

Heisann!

Håper alle har hatt en fin søndag så langt? Det har nemlig jeg! ♥ Sov lenge og nøt en bedre skål havregrøt og en stor kopp kaffe til frokost før jeg, hold dere fast, snørte på meg de nye joggeskoene mine og la ut på løpetur med pappa, Roy og Henriette som selskap! Vi hadde en fin tur i nydelig høstvær og det var helt fantastisk å trene igjen, men oh boy, det merkes på kroppen at den hardeste aktiviteten de siste tre ukene har vært trappen opp til leiligheten! Pulsen spretter i været i hver minste motbakke og løpesteget er mildt sagt tungt. Det kommer seg heldigvis etterhvert - det gjør det alltid!

Etter økta var jeg faktisk så sliten at jeg måtte ta meg en aldri så liten powernap. Framover tenker jeg det er ekstra viktig å lytte til kroppen og gi den all den hivle og søvn den måtte trenge for å komme tilbake i godt gammelt slag.

This is what I'm talking about!
Nå har vi nettopp spist en real søndagsmiddag! Klassikeren kjøttkaker i brunsaus sto på menyen. Det vil si, vi hadde sausen ved siden av da, så det blir vel strengt tatt kjøttkaker med brunsaus. Jeg sto for hjemelaget saus og grønnsaker, mens Henriette fikset kjøttkakene og hjemlaget potetstappe. Med litt tyttebærsyltetøy til ble det faktisk så godt at jeg bare såvidt har plass til kaffekoppen jeg slurper i meg as we speak - og da er jeg mett, da! Sitat Henriette: "ikke spør om oppskrifta, vi lager alt på slomp!" 

Fortstatt god søndag! ♥ Vi blogges!

Kommentarer