2326

Både i går og dagen før der igjen har jeg sittet med bloggen forran meg og bare "hva skal jeg skrive her da?". Hva jeg har spist til frokost? Nei, de som leser bloggen min har hørt nok om min daglige havregrøt. Hvor mange kopper kaffe jeg har drukket? Heller ikke så interessant. At jeg har gått på ski? Vel, det tenker jeg de fleste tar for gitt. Hva med at jeg har sett en ny episode Glee da? Vil ikke framstå som hekta, men det er jeg! Dere må se den serien. Dere skjønner sikkert tegninga. Det er ikke så fantastisk mye spennende å skrive om fortiden. Heldigvis er sesongen rett rundt hjørnet, så da tenker jeg det blir litt mer fart i blogginga.

Nå er det kanskje på tide å forklare overskriften. 2326. Hadde først tenkt å skrive at det ikke var høyden på et fjell, men etter litt googling viser det seg at "Col de la Cayolle" i de franske alpene måler akkurat 2326 meter over havet, men det var ikke det jeg skulle fram til. Denne frøkna har nemlig vært i overkant ivrig med maxstyrketreningen i det siste. Noe som har resultert i en skulder som ikke er helt som den skal om dagen. Det er ingen stor skade, men veldig greit å ta forhåndsregler. Derfor har jeg vært hos fysioterapeut i dag. Der fikk jeg både noen enkle forebyggende øvelser og 2326 små slag i skulderen. Navnet sjokk- eller trykkbølgebehandling er nok mer kjent for de fleste. Det høres absolutt verre ut enn det er. For å sitere fysioterapeuten "den bjeffer mer enn den biter", men jeg håper det gjør underverker for skulderen på sikt! Akkurat nå føles den relativt mørbanket …

På treningsfronten i dag har det blitt to økter. Først en I-3 intervall på skøyteski. Med sol fra blå himmel og intet mindre enn 7(!!!) plussgrader på Natrudstilen ble det en rimelig svett økt for undertegnede som hadde både ullongs og ullsuper … Pust og pes ble det også! På andreøkta sto det generell styrke. Ble introdusert for en veldig fin medisinball-økt på forrige samling, så den har vi kjørt et par ganger i det siste. Det ble gjennsyn med medisinballen i dag også - gøy! Nå skal jeg finne loppekassen. Vi blogges! 

Kommentarer

 1. Har du noen tips til gode, enkle øvelser med f.eks medisinball? Eller eventuelt slynge? Kunne veldig gjerne tenkt meg noen tips, dersom du har noen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Uten bilder eller video blir det vanskelig å forklare gode medisinballøvelser. Kanskje jeg kan få laget et innlegg om det senere en gang. Enn så lenge kan du jo prøve deg på disse øvelsene i slynge: http://www.youtube.com/watch?v=GoD2HYVuHLA

   Ine

   Slett

Legg inn en kommentar