God helg

Designet begynner omsider å ta form. Følte det var på sin plass med litt blå farger ettersom jeg nå går for en skikkelig blå klubb! Hva syntes dere? 

De siste dagene har ikke kroppen spilt helt på lag. Har følt meg både svimmel og slapp. Det har derfor blitt ganske mange timer på sofa'n. Flaks for meg at det har vært flust av sport på TV da! Magnus Carlsen er uten tvil en mann som impnerer stort om dagen, selv om jeg ikke skjønner et eneste trekk sjakk. Langrenn skjønner jeg der i mot adskillig mer av - og jeg har gledet meg lenge til endelig å se ski på TV igjen! Ekstra stas var det å se så mange kjente. I morgen håper jeg kroppen er tilbake i topp slag, så jeg kommer meg ut på ski igjen. Det er som nevnt utrolig fint på Sjusjøen fortiden! Vanskelig å ikke la seg motivere av blå himmel, sol og trikkeskinner.

Nå begynner klokka å bli mange. Må nesten "puske meg i seng" som bestemor pleier å si. Det er jo så mye ski på TV i morgen at vi må tidlig opp å trene for å få med oss mest mulig. Gjenstår bare å ønske dere alle en riktig god helg! Vi blogges.

Kommentarer

 1. Blått er flott! Og nå ble det også lesbart! Håper det bare var kortvarig slapphet, har vel hatt nok sykdom nå! Lykke til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Det var meningen å gjøre det mer lesbart også ;-)
   Slappheten gikk heldigvis fort over - og jeg er tilbake i god trening! Håper du har hatt en fin helg og for ei flott uke!

   Ine

   Slett

Legg inn en kommentar