Saariselkä, sesongstart & sånn

Neida mamma, jeg har ikke sluttet å blogge. Det har bare skjedd så mye i det siste at jeg rett og slett ikke har tatt meg tid. Først var jeg jo, som nevnt, på hjemmesamling her på Lillehammer. Det ble en uke hvor jeg la mange kvalitetsøkter i banken og konsumerte store menger mat og søvn, som forøvrig må til hvis treningsjobben skal gjøres skikkelig! 

Mandagen etter samlinga satte jeg meg på et alt for tidlig tog til Gardermoen og tok et alt for tidlig fly hjem til Nord-Norge. Etter noe som føltes som ca. en evighet kunne jeg endelig nyte en kopp Nespresso fra mammas kaffemaskin og tilbringe kvalitetstid med familien. Det var med andre ord verdt å stå opp tidlig! Oppe i nord ble det to dager med fullstendig hvile før vi tradisjon tro la avgårde mot Saariselkä, dypt i de finske skoger. Der ventet en aldri så liten samling med Finnmark Skikrets! Takk for at jeg fikk være med dere på samling, selv om jeg nå tilhører Oppland Skikrets. 


I Saariselkä har jeg samlet vedifulle timer på snø hver november de siste sju(!) årene. At det faktisk er så lenge siden jeg var der første gang får meg til å føle meg ganske gammel … Dette året ble det et noe kortere og treningsmessig lettere opphold en tidligere, men jeg fikk med meg opp til flere kvalitetsøkter også i år! Spesielt teknisk syntes jeg jeg fikk gjort en god jobb. Fant til og med tilbake til godfølelsen i klassisk som ikke har vært der siden 2011/ 2012-sesongen!!! Mot helgen kom også resten av familien til Finland, så oppholdet nordpå ble absolutt så bra som det kunne blitt! 

Når er jeg tilbake på Lillehammer igjen og i gang med de aller siste sesongforberedelsene! Resten av gjengen starter allerede i morgen med åpningsrenn på Beitostølen, meg pga. høstens sykdomsavbrekk har jeg valgt å bruke tiden til å trene godt og heller vente til BUL-sprinte på Gålå neste helg. Merker det kribler i magen når jeg tenker på at sesongen er like rundt hjørnet! At formen er stadig stigende og både vær- og føreforhold i Sjusjøen og omegn viser seg fra sin beste side om dagen gjør ikke at jeg gleder meg rent mindre.

Må nesten runde av her, jeg. Har en matteprøve å ta meg av i morgen tidlig - og før den tid bør jeg få taket på den deriverte av x og funksjonsdrøfting. Forresten - lover å gjøre noe med designet snarest! Var bare så utrolig lei det sorte og triste, men sånn som det er nå er det alt for rotete. Hvis dere har inspill ift. designet tar jeg dem imot med stor takk i kommentarfeltet under! Vi blogges 

Kommentarer