Sesongstart

Så var sesongen i gang på ordentlig. Med startnummer og brikke og det hele. I dag har vi gått sprint i fristil i soloppgangen her på Gålå. Vanligvis en distanse som passer meg bra, men ikke i dag ... Kroppen føles stinn og tung - og det svarte overhodet ikke. Jeg var rett og slett ikke god nok i dag! Endte på 16. plass og må innrømme at jeg er skuffet, men som mamma så fint sa det i telefonen "det er bare et skirenn"! Har allerede lagt den verste skuffelsen bak meg og gleder meg over Henriette som gjorde sitt livs beste sprint med 13. plass i dag! Også seniorjentene leverte varene og ble nr. 2, 4 og 7 i et rimelig sterkt felt. Inspirerende å være i en klubb med så mange løpere som presterer!

I morgen er det heldigvis en ny dag med nye muligheter. Da står det 10 kilometer klassisk på programmet - også det skal passe meg bra! Løypa måler bare 2,5 kilometer, så det blir mange runder - og det blir en ny opplevelse! Morgendagens arbeidsoppgaver blir å senke skuldrene og ha det gøy på ski! Satser på at det gir en bedre opplevelse i sporet.

Runder av her jeg og dykker inn i Erik Bertrand Larssen's "Bli best med mental trening" - utrolig givende bok. Vi blogges!

Kommentarer