STARTNUMMERET PÅ

Woops! Plutselig gikk det alt for mange dager uten at bloggen ble oppdatert. Som nevn hadde vi hjemmesamling hele forrige uke. Da ble det mest spise-trene-sove. Hadde nok med å føre treningsdagboka, jeg. Der mangler det forørig kommentarer på et par økter! Jeg hater å føre treningsdagbok, men gjør det alltid veldig nøye. Det er jo et utrolig nyttig redskap i treningsarbeidet! I treningsdagboka får jeg oversikt over alt fra timer i de forskjellige intensitetssonene og bevegelsesformene, ukene og måndene til reisedøgn og sykdomsperioder. Det er også kjekt å kunne gå tilbake å se hva du gjorde den gangen du ble i så god form eller den gangen du gikk på en smell. Learning by doing er det jo noe som heter! Trening handler mye om det. 

Foto: Pia Sofie Måbø

Dere er vel ikke lei treningsprat? Tenkte nemlig å fortelle litt om hva de siste dagene på samling inneholdt. 

Lørdag var det nemlig tid for sesongens første kamp mot stoppeklokka. På programmet sto det 5 kilometer klassisk (to runder i den lengste løypa på Natrudstilen på daværende tidspunkt) - en av mine favorittdistanser! I tillegg til å få en knallgod hardøkt var målene for økta å ikke gå på en smell, samt gjøre teknisk riktige løsninger. Følte begge deler gikk rimelig bra - og sier meg godt fornøyd med egen innsats selv om avstanden opp ble på nesten 2 minutter … Søndag skulle startnummeret på igjen. Denne gangen var det sprint i fristil som sto for tur! Løypeprofilen var av de hardeste jeg har vært med på i sprintsammenheng og bød på atskillig fler høydemeter enn det jeg helst skulle sett, men sånt får man god trening av. Selv om min egen fart ikke var allverdens å skryte over denne gangen, ble både pulsen og melkesyreverdiene høye!

Barbro og Kristian har vært så flinke å snekret sammen noen filmer fra testrennene. Klassisken ser du her, mens denne og denne er fra sprinten. Enjoy!

Kommentarer

 1. Det nye designet var ikke så veldig lesbart, særlig ikke overskrifter. Det gamle var jo flott! :)
  Trønderfan

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for god tilbakemelding! :-)
   Holder på å jobbe med designet, mer er heller ikke helt fornøyd selv ennå! Syntes det gamle var så svart og trist.

   Slett
 2. Kunne du lagt ut bilde med eksempel fra treningsdagboka di? :-)

  Lise

  SvarSlett

Legg inn en kommentar