Et lite hei

Heisann og hoppsann!

Stikker bare innom for å si hei før jeg finner veien inn i drømmeland. Selv om mamma som nok er min ivrigste bloggleser befinner seg i Lillehammer (og derfor har full kontroll på hva jeg har gjort, hva jeg gjør og hva jeg skal ) tenkte jeg å oppdatere dere andre litt. Har jo tross alt lovet å bli flinkere til å oppdatere bloggen! 

Dagen i dag har egentlig gått ganske i ett. Etter frokost reiste vi fra bar bakke her nede i Lillehammer og opp til ruskeværet på Sjusjøen. Da vi kom ned igjen etter en rolig økt på ski hadde imidlertid kong vinter meldt sin ankomst også i Lillehammer! Så deilig! Nå tenker jeg julestemninga er like om hjørnet. Bakdelen med all denne snøen må være trafikkaoset den skaper. Skulle gjerne skrevet søringer og vinterføre, men ettersom jeg hadde mer enn nok med å komme meg opp fra togstasjonen etter å ha hentet Kathrine lar jeg være. Jeg har også "jobbet" min første dugnad for Lillehammer Skiklub i dag. Satt nemlig to timer å passet på gryta til Frelsesarmeen nede på Strandtorget. Det var egentlig ganske koselig! Folk er jo så snille å gir.

Woops! Nå har klokka gått fra meg. Runder av her, så blogges vi i morgen! Har faktisk opp til flere småting å fortelle. 

Kommentarer

 1. Hei Ine!
  Hvilket merke er de hvite tallerknene med blått mønster du har (har sett dem på en del bilder både på bloggen og instagram)? De er sååå fine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann.
   Når jeg blar i arkivet ser jeg at jeg har lagt ut bilder av flere forskjellige hvite tallerkner med blått mønster. Tror likevel de du sikter til er en gammel vervepremie fra Bokklubben :-) Vi har hatt de hjemme så lenge jeg kan huske og så ble de med meg i flyttelasset sørover!

   Slett

Legg inn en kommentar