God kveld

God kveld i stua! 

Nå sitter vi benket i sofa'n med håndball på TV. Det er julestemning, det! Før jeg rakk å poste innlegget var det blitt Farmen! Haha! Når sant skal sies har vi ikke noe sofa da, men en dagseng fra Ikea. Hvorfor? Fordi stua vår er såpass liten at det ikke er "plass" til en ordentlig sofa. Nok om det, dagseng funker fint!


I dag formiddag gjorde jeg et forsøk på å gå langtur på Sjusjøen, men det ble med forsøket. Det til tross for at kroppen kjentes pigg! Det fantes ikke feste på skia mine, selv ikke etter å ha smurt om 2(!!!) ganger, så da ga denne frøkna opp. Anser det som dumt å brenne overskuddet på en dårlig klassiskøkt. Derfor ble jeg heller med Henriette på løpetur før vi kjørte medisinballøkta vår i Håkonshall i ettermiddag. I dag var det bra trøkk - til tross for at vi begge var ganske støle i armene. Måtte dra oss opp på armene i mange av bakkene på søndag. Litt av poenget med å være løypepatrulje er jo å gå opp sporet, så da var det bare å dra seg opp da - og det kjennes i armene!

Ellers i dag har jeg skrevet fysikkrapport. Merket jeg savnet videregående skikkelig da jeg lå i senga med fysikkbøker og skrivesaker spredt rundt meg. Akkurat som på bildet over. Skal bli så godt å komme hjem til jul og se alle sammen igjen! ♥ Skal bare kjøpe de siste julegavene og gjøre unna noen skirenn først.

Vi blogges! 

Kommentarer