Julekvelden

Våknet jeg naturligvis tidlig. Trodde kanskje det gikk over med alderen, men den gang ei. På soveromsdøra mi hang det ei julestrømpe fylt til randen med godteri og det som bedre er. Vokser visst ikke fra det heller med det første. Greit for meg! Unngikk heldigvis å gå i den klassiske tabben å spise seg kvalm på godteri til frokost. Denne frøkna "nøyet" seg med mammas grove rundstykker og julepålegg, der av pappas hjemlagde rekesalat. Viktig med skikkelig drivstoff når det står juleintervaller på treningsprogrammet! Gikk relativt korte terskeldrag. Kroppen kjentes bra, men teknisk var jeg ikke helt fornøyd med gjennomføringen. Coach'en (pappa) mener imidlertid jeg aldri har gått bedre i skøyting … Interessant!


Så var det bare å springe gjennom dusjen, kaste i seg litt mat og hoppe i et sånn noen lunde pent antrekk, før det bar avsted til kirken. Julegudstjeneste er tradisjon på julaften - og ingenting gir meg mer julestemning! Det er så koselig å synge julen inn. Vel hjemme møtte vi lukten av pappa's juleribbe i døra. Så da var det bare å ta på seg finstasen, da. Ekstra gøy å pynte seg når jeg har lillesøster til å hjelpe med hår og make-up. I år gikk jeg for oppsatt hår og den lille sorte. Så kom gjestene. Vi hadde bestemor, tante, onkel og søskenebarnet vårt her - og det var utrolig koselig! ♥ Startet naturligvis med selveste julemiddagen, som smakte aldeles utmerket, som alltid. Fulgte opp med fruktsalat, kaffe og kaker. Heller ikke det var det noe å utsette på! Hadde tross alt laget fruktsalaten selv - hehe. Tror alle ble ganske gode og mette. Da vi skulle begynne å åpne gaver nærmest rullet vi bort i sofa'n hele gjengen.

Søskenbarna. Fra venstre; meg, Ola, Guro & Bente.
Apropos gaver. Hadde egentlig ikke tenkt å skrive så mye om det. Ettersom jula handler om så mye mer, men jeg må nesten avse et par ord. For wow, så utrolig mye fint jeg fikk! Kan ikke skjønne hvordan jeg har gjort meg fortjelt til alt sammen! Tusen hjertelig takk! ♥ Håper dere andre også fikk noe som falt i smak. Og ikke minst at dere nyter romjula - det gjør nemlig jeg! Vi blogges. 

Kommentarer