Første søndag i advent

Når sesongåpningen ble så dårlig som den ble kunne det vel bare gå en vei. Gårdagens 10 kilometer klassisk ble med andre ord en mye bedre opplevelse i sporet. Det var slett ikke et kanonløp eller noen som helst følelse av råskap, men det skal det heller ikke være på denne tiden av året. Det var der i mot et godt disponert løp og en veldig god gjennomkjøring. Endte som nr. 8 med bare 8 sekunder opp til 4. plass og må si meg godt fornøyd med det, selv om avstanden til tet er over halvannet minutt. 

Vel hjemme fra Gålå fikk vi endelig ferdigstilt smøreboden i kjelleren! Takk for at du der så handy, pappa! Lover å vise dere den senere. Er ganske fornøyd nemlig! Så bar det rett til Jernvinna hvor fantastiske Trude inviterte på middag. ♥ Maten smakte nydelig som alltid og det var så utrolig deilig å slippe å lage middag selv etter ti kilometer i storm. Været i går var omtrent det samme på Gålå som i Østersund (hvor skiskytingen ble avlyst!), så det var ekstra tungt å gå skirenn! Gjett om vi var en trøtt og sliten gjeng som sank ned i sofa' etter middag!? Da gjorde det seg med en kopp kaffe og mandariner! 

Hadde egentlig planer om å skrive dette innlegget i går, men to skirenn tar virkelig. Hele kroppen verket, så det ble tidlig kveld på denne frøkna. Planen var egentlig å sove lenge i dag, men jeg våknet av meg selv i halv 9-tiden. Ruslet ut på kjøkkenet å lagde meg en kopp kaffe som jeg tok med meg tilbake i sengen. Har blitt i sengen helt til nå, men tenker det er på tide å komme seg opp og få i seg litt mat før jeg går i gang med dagens mange erender. Må pakke ut, vakse klær, rydde og vaske leiligheten, ferdigstille julekalenderen, kjøpe julegaver og lese fysikk! Vi blogges! 

Kommentarer