O jul med din glede og barnlige lyst

Plutselig gikk dagene veldig fort og kalenderen viser 3. desember! Vi er med andre ord godt inne i den kanskje fineste måneden i året. I leiligheten har vi pyntet sånn smått med lilla duk, adventstake og julestjerne. For ikke å glemme det fine lilla kjøkkenhåndkleet jeg fikk i adventskalenderen her om dagen! Har jeg fortalt at jeg har hele to adventskalendere i år? Verdens beste mamma kom med den fine kalenderen da hun var sørafor sist.Jeg innrømmer gjerne at jeg er bortskjemt! I dag fikk jeg hjemmestrikkede Marius-sokker, så nå kan jeg både holde meg varm og god på beina og matche favorittgenseren min! Hurra!


Den andre kalenderen, skjemmes faktisk litt over å innrømme at jeg har to så fine kalendere, er et samarbeidsprosjekt mellom meg, Henriette & Emilie. Vi har gått inn med hver sin sum og kjøpt 8 gaver hver og så får vi gave hver tredje dag. Dere skjønner tegninga? Siden jeg er yngst (haha) fikk jeg åpne den første gaven. Det betyr at det er min tur igjen i morgen! Føler meg som et lite barn igjen, jeg.

Nok kalenderprat. Husker dere alt jeg skulle gjøre i går? Vel, fikk ikke kjøpt så mange julegaver ei heller lest så mye fysikk. Nå er imidlertid fysikkprøven overstått - og jeg har utrolig nok en god magefølelse. Noe det der i mot ble mye av i går er kakebaking og spising. Vi hadde Emilie på middagsbesøk og fant ut at vi skulle bruke ettermiddagen på å bake. Valget falt på kola-pinner som er utrolig enkelt å bake og smaket himmelsk godt! Sleng igjen en kommentar i kommentarfeltet hvis dere vil ha oppskriften. Vi blogges! 

Kommentarer