Årskavalkade 2013 - del I


Januar: Fjoråret startet med Norgescup på Steinkjer. Oppladningen min var en lengere sykdomsperiode i desember og formen deretter. Fikk likevel med meg et par Norgescup-poeng. Kom hjem til helt ny Skappelgenser made by verdens beste mamma. 


Februar: Til KM i begynnelsen av februar hadde formen heldigvis steget litt - og jeg kunne juble over gull på 15 km klassisk! Resten av februar gikk til å trene bra, spiste bra og bra dager på Kirkenes VGS. På samefolkets dag fikk jeg endelig lappen! Så bar det til Alta for å gå Norgescup. Ingen stor helg for min del. Det ble heller ikke Jr. NM på Lillehammer …


Mars: I mars ventet sesongens store høydepunkt - NNM på hjemmebane! Hadde som mål å ta medalje, men til det var formen alt for dårlig. Likevel var mars en bra månede hvor jeg trente, spiste og hadde det bra! Koste meg med familien hele påska!


April: Påska varte helt til april, den. Så også denne månenden ble det mye påskekos! Deretter bar det rett til Budor NM del II og Norgescup-finale. Der leverte jeg også sesongens beste resultat med 8. plass på sprinten i klassisk stil. Reiste direkte til Oslo etterpå. Der var jeg på konsultasjon og fikk konstatert at lårene mine var overbelastet. Det resulterte i treningsforbud og en brå slutt på sesongen! Senere i april var jeg tilbake i Oslo og så Justin Bieber på Telenor Arena. Selv om jeg ikke er veldig fan var det en stor opplevelse! 


Mai: Russetid! Det betyr også eksamenstid. Denne frøkna kom opp i nynorsk, fransk og bokmål. Kunne vel ikke hatt mer flaks! Etter den siste skriftlige eksamen reiste jeg til Oslo for å få intensiv behandlig på lårene. Hadde 10 fine dager i hovedstaden! Reiste hjem til sommertemperatur og 17. mai-feiring i Kirkenes. Resten av mai besto av mange hyggelige stunder med venner og familie! 


Juni: Sommeren fortsatte i Kirkenes. Jeg nøt mine siste dager på Kirkenes VGS. Plutselig sto jeg med vitnemålet (som mangler et par fag) i hånda og eventyret på videregående var over. Må si jeg savner det, jeg! Reiste sørover med pit stop hos fysiolog og fysioterapeut i Oslo som friskmeldte meg! hurra Kunne endelig begynne å trene normalt igjen! Hentet "bilen min" på Hamar og begynte å pusse opp leiligheten her på Lillehammer.

Følger opp med del II plutselig!

Kommentarer

  1. Det e av sånne her innlegg æ også har løst å blogge :( men æ hadde jo hadd problemer med å finne nå å fylle ut hver måned med da....

    SvarSlett
    Svar
    1. Go for it! Du gjør jo masse spennanes! :-) Æ blir fast leser!

      Slett

Legg inn en kommentar