Den kjedelige avgjørelsen

Senior-NM nærmer seg med stormskritt! Allerede i morgen braker det løs med 10 kilometer klassisk, men mens de andre løperene var oppe på stadion og testet ski i formiddag, nøyde jeg meg med 45 minutter i sneilefart på mølla. Som dere sikkert skjønner blir det ikke noe NM på meg - hvertfall ikke torsdag eller fredag. Har fortsatt et ørlite håp om å nå søndagens stafett! Å ringe til Morten å be han melde meg av satt langt inne. Denne avgjørelsen har vært forferdelig kjedelig å ta, men magefølelsen sier at jeg har tatt det riktige valget! Nå rettes alt fokus mot å bli frisk og få trent knallbra fram mot neste Norgescup-helg som går på Gjøvik om en månedes tid. Der er det blant annet en klassisk sprint jeg har lyst til å gå fort på!


Ellers i dag har vi gjort noe vi egentlig aldri gjør - vi har nemlig vært både på shopping og på kafé. Veldig koselig! ♥ Jeg endte opp med en søt bluse med hjerter på. Den dukker plutselig opp på bloggen! Nå er Henriette på løpermøte og jeg tenker å utnytte husfreden å få lest litt matematikk. I morgen skal jeg på skolen igjen - og det er så mye lettere å følge med i timene når jeg har vært igjennom stoffet for meg selv først! Det var dagens studietips. Vi blogges! 

Kommentarer

 1. Nå synes jeg du har fått din dose med sykdom! God bedring og lykke til med trening mot Norgescupen :)

  SvarSlett
 2. Hehe, ja det syntes jeg også! Takk skal du ha :-)

  SvarSlett
 3. Hei Ine! Jeg er fra Polen og jeg elsker Norge og Langrenn. Jeg ikke forstår mye hva du skriver, men jeg tror du er veldig fin person :) Lykke til i langrenn!! :)
  PS Sorry for my Norwegian ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei -
   Takk for fine ord! Så gøy at du liker Norge og langrenn! Regner med du heier litt på Justyna Kowalczyk også? :-)

   Ha en fin helg!
   Ine

   Slett
  2. Ja, jeg heier på Justyna også ;-)
   Ha en fin helg også :-)

   Tomasz

   Slett

Legg inn en kommentar