En liten NM-oppdatering

Årets senior-NM er nå historie. For min del ble det ingen deltakelse, selv om jeg var påmeldt både torsdagen og fredagens distanser, samt dagens stafett. Forkjølelsen jeg har slitt med siden forrige Norgescup satte en stopper for det! Henriette har der i mot gått - og hun har virkelig gått fort! På torsdagens 10 kilometer klassisk gikk hun inn til en sterk 27. plass og i dag hadde hun 6.(!!!) beste etappetid på stafetten! Gleder meg virkelig på min kjære samboer's vegne om dagen!


Når det kommer til meg kan jeg meddele at jeg er tilbake på ski. I dag hadde jeg en fantastisk tur til Mesnasaga (se bildet). Jeg virkelig nøt den friske lufta, roen og nykjørte løyper! Går alt som planlagt blir det mange timer på ski de neste dagene. Det er på tide å legge inn litt mengde før neste Norgescup! Nå har det til og med kommet så mye snø nede på Lillehammer at løypene rundt Birkebeiner stadion er i topp stand. Kjekt å ikke måtte kjøre tur-/ retur Sjusjøen hver dag når man skal trene mye!

Ellers var jeg en tur i hovedstaden på fredag. Hadde en time hos lungespesialist på Ullevål - som skal prøve finne ut hvorfor jeg er så forferdelig mye syk (forkjølet). Ut fra de første testene var det ingenting å finne, men legen tror det er astma som er årsaken. Derfor skal jeg tilbake senere for å ta flere tester! Litt lang reisevei, men hvis jeg finner ut hva som er årsaken til alle sykedagene mine er det verdt det.

Nå må jeg hive meg rundt og få på meg noe annet en min nye superdigge 2XU-tights. Vi skal nemlig ut å feire alle de gode prestasjonene Lillehammer Skiklub har levert under NM! I dag toppet det hele seg med bronsemedalje til gutta og 4. plass til jentene på stafetten!

Kommentarer

  1. Så fine brilleglass! Kan jeg spørre hvilke det er? :)

    SvarSlett
  2. Tror bare det er helt vanlig gule fra Oakley :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar