Norgescup del I - sprint

I dag sto det sprint på programmet for landets mange juniorer som er samlet på Lillehammer og omegn for sesongens første Norgescup-helg! Jeg hadde ikke prologstart før 17:12, så har virkelig måtte slått ihjel tid i dag. Heldigvis er jeg god til å kose meg med lang frokost og glad i å se ski på TV! En liten løpetur etterfulgt av noen minutter på rulla er heller ikke dumt å bruke tiden på - det vekker kroppen, så den slipper å bli daff. Da klokken nærmet seg sprint-tid var jeg heldigvis alt annet enn daff, heller skikkelig gira! Stakkars Henriette som måtte holde ut både hopping, dansing og skriking.

Så var det bare å kjøre opp på stadion, teste ski og brette opp armene. I prologen hadde jeg en rimelig bra følelse, men bommet fullstendig med sporvalg på oppløpet. Likevel holdt det til 5. plass! Det er så ubeskrivelig deilig å endelig vise både for meg selv og andre at jeg kan være med å kjempe i toppen igjen! Kvartfinalen gikk også greit. Jeg tok starten, men måtte la Lovise Heimdal passere underveis og gikk i mål som nr. 2. Det holdt til semifinaleplass! Også der var jeg rask ut, men ble passert av hele fire jenter i den siste motbakken og måtte ta til takke med nest sisteplass. Det holdt til 9. plass totalt da - noe jeg sier meg veldig godt fornøyd med! Tror faktisk det er den første topp 10-plasseringen min på 2 år (sesonger)! Ekstra gøy at jeg med det kvalifiserer meg til å starte i senior-NM i sprint (17. januar) som er flyttet hit til Lillehammer!

Nå er det på tide å ta kveld hvis man skal prestere i morgen. Da venter 7,5 km skøyting i den nedre sløyfa på Sjusjøen. Jeg går for poengplass!

Kommentarer

Legg inn en kommentar