Oppdatering fra denne helga

Hei dere!

At jeg ofte syntes tiden flyr er ingen hemmelighet, men denne uka har virkelig flydd i rekordfart! Det henger nok sammen med at det har gått en del timer til trening, spising og soving. Jeg er jo inne i en liten mengdeperiode fortiden! Får bare beklage at det igjen blir en litt sen oppdatering … Har egentlig hatt ett innlegg klart i flere dager, men har ikke orket å redigere bilder. Mamma sier jeg må bli flinkere til å laste opp bilder på bloggen, så jeg skylder på henne. Kjekt å ha noen å skylde på, vet dere! Her kommer i alle fall en liten oppdatering fra helga som snart er over!Fredag 24. januar
Nydelig 3-timers kombiøkt! Det vil si at vi gikk med duathlon-sko og byttet stilart halvveis i økta. Veldig greit å få øvd på overgangen mellom klassisk og skøyting! Hadde Emilie med oss som gudie og for en gang skyld hadde frøkna full kontroll! Hun tok oss med i den øvre delen av OL-traseen fra 1994 - og det var så fint der. Skikkelig vinteridyll!

På formiddagen bakte vi solboller - i håp om at det skal lokke sola fram fra bak skyene! 2014 har så langt vært ganske tåkelagt. Ut på ettermiddagen kom Barbro og Emilie på besøk. Vi koste oss med taco  (og solboller så klart) og lot fredagsroen senke seg! Koselig! 

Lørdag 25. januar 
Rolig klassiskøkt opp mot Nordseter. Litt sur vind og snøfokk, men ellers en veldig fin tur! Lar meg stadig imponere over Lillehammer's mange og alltid preparerte skiløyper. Etter økta var vi en liten tur i kjelleren og smurte ski til dagens KM-distanse. Det vil si, jeg bare skrapte av LF-glideren som har ligget under siden Norgescupen for et par uker siden og børstet litt. Å smøre ski er langt fra det morsomste jeg gjør, skjønner dere. Kvelden tilbragte vi i sofa'n med lørdagsgodt og film på skjermen før vi stupte i seng.

Søndag 26. januar
Eller bare dagen i dag. På KM-programmet sto det 15 kilometer skøyting - fellesstart! En distanse jeg kun har gått en gang tidligere - og den gang behersket jeg den ikke så veldig bra … I dag gikk jeg for en taktikk jeg alt for sjeldent går for, nemlig å åpne rolig! Det endte med et godt disponert løp, bra teknisk gjennomførelse og rett og sett en god løpsopplevelse På bakgrunn av at jeg var nesten 3 minutter bak Henriette i mål vil jeg fortsatt ikke påstå at jeg behersker 15 kilometer skøyting. Jeg vil heller bøye meg i støvet og gratulere min fantastiske samboer med KM-gull i ny krets!

Nå kjenner jeg at det skal bli godt å legge seg. Denne uka har det vært mye trening - og det blir det neste uke også! Vi blogges. 

Kommentarer