Tirsdag - to dager til NM

I dag morgest våknet jeg og var sikker på at klokken var minst 11, men alarmen min hadde jo ikke ringt!? Heldigvis viste det seg at klokken bare var litt over ni. Så da bestemte jeg meg for å starte dagen rolig med frokost på sengen. Gikk for havregrøt toppen med banan, crüsli 4 nøtter og kanel og den selvskrevne koppen med svart kaffe! At snøen dalte ned utenfor soveromsvinduet mitt gjorde ikke starten på dagen noe dårligere. Vinteren har meldt sin ankomst for n'te gang! Med de siste dagenes minusgrader håper jeg den hvite fine teppet har kommet for å bli.


Dagen så langt har gått til å lese fysikk og se andre del av Varg Veum - Svarte får. Så den første delen på TV2 i går kveld, men da klokken bikket halv 11 begynte undertegnede å bli trett. Flaks for meg at Henriette har lært meg å ta opp TV-programmer! Det passet nemlig perfekt med et lite filmavbrekk når  det føltes som termofysikk hadde tatt opp all min hjernekapasitet (ikke at den nødvendigvis er så stor)…

Noe må jeg jo bruke tiden på mens jeg venter på å bli frisk … Var innom legen igjen i går - denne gangen fikk jeg antibiotika i håp om at det skal ta knekken på det som plager luftveiene mine. Om jeg rekker senior-NM gjenstår å se - og gjør jeg det er det ikke sikkert det er så fornuftig å konkurrere etter nærmere 10 dagers treningsopphold (sett bort fra mine mosjonistøkter på tredemølle) … Som dere skjønner har fornuften allerede talt - nå gjenstår det bare å overbevise meg selv, før jeg tar en endelig avgjørelse. Jeg har jo alltid lyst å gå skirenn - hvertfall når jeg har sjansen til å måle krefter mot de store stjernene, men så var det dette med å lytte til fornuft og ikke følelse … Skal holde dere oppdatert, jeg. Vi blogges!

Kommentarer