Februar

Jøss! Kalenderen viser allerede februar! Har en mistanke om at også 2014 kommer til å være over før vi vet ordet av det. Det gjelder forsåvidt denne helgen også - i morgen er det jo mandag og hviledag igjen! De siste to ukene har vært meget bra på treningsfronten, så jeg tror denne skrotten har godt av å hvile litt nå.


Gårdagen gikk som lørdager flest til skirenn. Denne gangen på Raufoss - distansen var noe utradisjonelt 5 kilometer skøyting fellesstart! For min del ble det ikke noe å skryte av. Jeg var rett og slett bare for dårlig og for defensiv. Henriette derimot gikk nok et bra renn - og dro i land seieren i K19-20 med god margin! Kvelden gikk til god mat, kortspill og kvalitetstid med venner og familie. Det er alltid så koselig, det! ♥ 

I dag har vi vært ute på langtur i tre timer. Møtte tilfeldigvis Krister og Martin på stadion da vi skulle starte, så selskapet var det ikke noe å si på. Skiene der i mot … I dag har jeg bokstavelig talt hatt is i rubben! Heldigvis bare i starten og mot slutten av økta. Skal sies at vi nok har blitt litt bortskjemte av å kunne gå på det samme paret med tre lag blå ekstra de siste ukene. Nå har jeg ikke mer å fortelle dere, så jeg runder av her! Vi blogges. 

Kommentarer