Ingalåmi og sånn

Hei dere! 

Nå som det er søndag må jeg kanskje oppdatere bloggen litt igjen. Har faktisk tenkt på bloggen et par ganger denne uka, men har rett og slett ikke orket å sette meg ned og skrive. Dårlig blogger, I know - men så er det jo skiløper jeg drømmer om å bli. *hehe* Kan ikke bruke unnskyldningen "har ikke hatt noe å blogge om" heller - for siden jeg ankom Lillehammer igjen på tirsdag har det faktisk skjedd ganske mye! Har både spist verdens beste kake på kafe på Hamar, vært i bursdag hos min kjære reservemamma, gått Ingalåmi og nytt familiebesøk og sola som endelig har tittet fram fra skyene igjen!

Mye Lillehammer Skiklub i tet ut fra start. Foto: langrenn.com

I går gikk altså Ingalåmi av stabelen. Så vidt jeg vet er det verdens største damelangrenn (?) - og ikke minst en flott markering av den internasjonale kvinnedagen. Jeg stilte til start på 15 kilometeren ettersom jeg syntest 3 mil ble litt langt helga før Jr. NM. Hadde veldig gode ski og var offensiv i starten. Da farten ble satt opp mot Sagmyra (løypas høyeste punkt?) var jeg likevel litt defensiv og turte rett og slett ikke å bli med de tre i tet. Da jeg passerte Sagmyra, ikke var så sliten som fryktet og sekundert 23 sekunder bak tet angret jeg selvfølgelig på at jeg ikke prøvde litt hardere da farten ble satt opp. Gjorde et iherldig opphentingsforsøk, men lyktes ikke. I mål var jeg nr. 4 totalt og nr. 2 i min klasse. Må si meg greit fornøyd med det! Gøy var det hvertfall å få stige opp på pallen igjen. Det er lenge siden sist! All heder og ære sendes til klubbvenninne Marthe Bjørnsgaard som stakk av med seieren! 

I dag har vært nok en fin solfylt dag på ski. Tok turen opp til Sjusjøen for å få med oss litt av Halvbirken. Pappa har nemlig gått skirenn! Syntes han klarte seg bra, jeg - men neste år må han betraktelig opp med farten skal han vinne familiekampen. Da har nemlig denne frøkna tenkt seg på start! Nå MÅ jeg sette meg med litt fysikk - har utsatt det uendelig mange ganger i ettermiddag … 

Kommentarer