Junior NM - dag II

Hei dere!

Nok et renn er nå historie. For min del ble det egentlig en positiv opplevelse. Selv om distansen bare var 5 kilometer åpnet jeg kontrollert (for en gangs skyld!). Kjente meg i ganske bra slag og må si det stemte greit teknisk også - sett i lys av at jeg kun har hatt skøyteski på beina et par ganger de siste ukene. Løypa bød på flere tøffe motbakker og dere vet kanskje at padling ikke er min sterkeste side, men jeg bet tennene sammen og kjempet meg opp den ene bakken etter den andre. Hadde gode løpere i rygg og prøvde å være med dem da de tok meg igjen. Sånn sett fikk jeg en fin reise i dag, selv om det var blytungt på det løse føret!

Har hatt for vane å gjøre årsbeste i skøyting (distanse) under Jr. NM - og i år er intet untak, men det ble dessverre ikke noen Norgescup-poeng på meg denne gangen heller. Til det var jeg akkurat 5 sekunder for dårlig. De fem sekundene la jeg nok igjen inne på stadion … Da var jeg så mektig sliten! Var på et tidspunkt litt usikker på hvordan jeg skulle komme meg i mål, men det gikk på et vis - og til slutt endte jeg på 35. plass. Kjedelig med tanke på at jeg lå som nr. 28 (poengplass) på siste meldepost, men det betyr egentlig bare at jeg ikke er bedre.

I morgen står det kretslagstafetter på programmet! Tross labre resultater denne helga har jeg fått tillit til å gå første etappe for Oppland Skikrets 3. lag. Det gleder jeg meg til! Hvis det klaffer med både ski og kropp kan det jo bli gøy med et kort klassiskrenn! Blogges :)

Kommentarer