Oppdatering på tampen av helga

Så var det søndag igjen da - og nok en helg nærmer seg slutten. Her i heimen ble den dog noe amputert da alle (bortsett fra meg, *bank i bordet*) har ligget mer eller mindre rett ut med omgangssyke. Gårdagens 10 kilometer skøyting ble det heller ikke noe av for min del. Etter litt mer løping den siste uka enn det beina er vant til på denne tiden av året, føltes de rimelig stinne og tunge i går morgest. Det ble derfor en helt rolig dag på meg og kun en liten spassertur på kvelden! Fikk gjort mange andre ting da - som å lage kort, bake fastelavensboller med mamma og ha hjemmespa med badstue. Deilig! Legg forresten merke til at tåneglene har fått lakk som matcher skidressen (bildet).

I dag har jeg der i mot hatt på meg startnummer igjen! Det er faktisk første gang siden jeg forstua tommelen … *haha* Aldonrennet i Nesseby sto på dagsorderen. Et klassisk turrenn over 25 kuperte kilometer, som jeg faktisk aldri har gått før. På start var det plussgrader og snøvær. Gjett om denne frøkna har med seg rubbeski nordover? Selvfølgelig ikke. Det ble med andre ord 25 tunge kilometer med mye klabb og dårlig glid. Fikk om ikke annet en grei gjennomkjøring - og kroppen kjennes ganske så bra!

Satt langt inne å publisere dette bildet for ei som hater tær! *haha*

Ellers har jeg mye å se fram til i mars. På tirsdag tar jeg med meg mamma og lillebror til Lillehammer (hvis de er friske såklart). De skal tilbringe vinterfeiren der og heie på meg og pappa når vi sliter oss gjennom Inga Låmi (jeg) og Halvbirken (pappa). Onsdagen etter det setter vi (juniorene i Lillehammer Skiklub) oss på toget med stø kurs mot Junior NM som går av stabelen i Mo i Rana. Gleder meg spesielt til 15 kilometer klassisk og stafetten, jeg! Deretter venter noen rolige uker hjemme på Lillehammer før sesongen avsluttes med NM Del II på Gålå siste helga i månenden. Når kalenderen viser april er nemlig sesongen over for i år … Det vil si, det blir nok et og annet turrenn på meg. Kjenner jeg meg selv rett holdet jeg det gående så lenge det er skiforhold! Blogges :) 

Kommentarer

Legg inn en kommentar