Morning glory

God morgen! 

Nå ser jeg forøvrig at klokken kanskje ikke tillater meg å kalle det morgen lenger, men la gå. I går var jeg på kino med bestemor og Knut. Det var veldig koselig! ♥ Vi så Glassdukkene - en norsk thriller basert på Jorun Thøring's roman med samme navn. Filmweb sier følgende om Nils Gaup's siste verk: 
"Fra regissøren av Veiviseren og Kautokeino-opprøret: føste del av filmtrilogien om kriminaletterforsker Aslak Eira er lagt til unik nordnorsk natur og med Stig Henrik Hoff og Lena Kristin Ellingsen i Hovedrollene."
Jeg syntes filmen var bra, jeg! Skal ikke legge skjul på at jeg liker både Hoff og Ellingsen som skuespillere da - og at det var litt stas at handlingen var langt til Nord-Norge. Gleder meg fortsettelsen!


I dag har jeg sovet lenge og spist en lang frokost i fred og ro. Elsker rolige morgenkvister med tid til en ekstra kopp kaffe! ♥ Nå er det riktig nok på tide å ta fatt på matematikken igjen. Ser lys i enden av den første tunellen! Snart har jeg "bare" differensiallikninger igjen ... 

Ha en strålende helg alle sammen!

Kommentarer