Nord-Norsk mesterskap

Til tross for at jeg nå tilhører Lillehammer Skiklub og derfor ikke kan bli Nord-Norsk mester, kunne jeg ikke la årets mesterskap gå "hus forbi". Derfor tok både jeg og Henriette turen til Bardufoss i helgen. Der sto både 5 kilometer skøyting, 15 kilometer klassisk fellesstart og teamsprint på programmet! 


Førstnevnte gikk greit til meg å være. Disponerte løpet godt og fikk en god rennopplevelse. Resultatmessig var det (som vanlig) ikke noe å skryte over, men må likevel si meg relativt fornøyd. 15 kilometeren ble litt samme greia. Den første runden gikk overraskende lett, men etter runding ble alt plutselig mye tyngre. Vanligvis blir det jo gradvis tyngre … Bet tennene sammen og klamret meg til en rygg oppover. På løypas høyeste punkt hadde vi til og med øyekontakt med 2. og 3. plassen, men da var det dessverre for kort igjen til å avansere. Utnyttet at jeg hadde utrolig gode ski, (tusen takk Tom Erik!) - og rykket faktisk nedover av alle ting. I mål var  jeg nummer fire og knappe halvminuttet unna pallplass. Forran meg på lista var det både en junior-VM-medaljør og en norgesmester, så det skal ikke stå på nivået her nord. Sier meg greit fornøyd med det også! Medalje hadde jeg ikke fått uansett, (ettersom jeg ikke tilhører Nord-Norge lengere), sånn sett var ikke 4. plassen så kjip som den vanligvis pleier å være.

Søndag skulle jeg egentlig gått teamsprint med Henriette. Det hadde vi gledet oss til lenge, men da vi begge ble slått ut av omgangssyke måtte vi nøye oss med å være heiagjeng. Kjedelig, men sånn er det! Fikk se guttelaget til gamleklubben min gå inn til en sterk 4. plass i 13-16-års klassen da. Det var stas!

Nå er jeg hjemme i Kirkenes - på det som blir kombinert lang påskeferie og intensivkurs i matte. Skal innrømme at R2-matematikken går alt annet enn lekende lett. De neste ukene skal skole prioriteres framfor trening! Tror faktisk jeg har veldig godt av det. Nå venter det en masse "følger og rekker" - vi blogges!

Kommentarer