Status quo

Så var sesongen 2013/ 2014 historie! Den ble tradisjon tro avsluttet med skirenn dypt inne i de finske skoger i helgen som nettopp er forbi. Rennene ble ingen god opplevelse. Kanskje ikke så rart da undertegnede nesten kan telle antall treningstimer de siste ukene på en hånd. Likevel tar jeg med meg et og annet brukbart teknisk element i vidre treningsarbeid.

Etter noen rolige uker på treningsfronten begynner jeg å bli veldig klar for å gå i gang med forberedelsene til neste sesong! Det aller meste av planlegging er allerede gjort. Sammen med pappa og skiklubbtrener Morten har jeg utarbeidet en veldig gjennomtenkt treningsplan, som jeg virkelig har troen på! Nå er det bare for meg å holde meg frisk og skadefri *bank i bordet*, så jeg får gjort en solid treningsjobb i sommer og høst! Neste sesong blir min første som senior. Det blir knallhardt, men jeg ser ingen grunn til å bli defensiv av den grunn! Det er jo nå moroa virkelig begynner!


Nå tenker jeg å runde av her og ta meg en aldri så liten treningsøkt. Oppsummering av sesongen som gikk kommer plutselig! Vi blogges :)

Kommentarer