Vadsørennet 2014 ++

Hei dere! 

Det der med off season passer meg ikke helt enda. Derfor tok like godt jeg, pappa og vår spreke nabo Nina turen til Vadsø i går for å delta på årets Vadsørenn. Rennet går 27 kilometer over fjellet fra Vestre Jakobselv til nettopp Vadsø. Løypa er relativt flat, men seig - og det hele ble en real kraftanstrengelse. På vått og sugent føre tok jeg meg i mål som beste dame på tiden 1:28:58! Pulsklokka viste en gjennomsnittspuls på 189 - noe som vil si 90% av maxpuls. Følelsen var ganske bra, men i dag føles kroppen relativt mørbanket!


Dere skjønner kanskje at det ikke har blitt noe trening på meg i dag. Har heller vært en liten tur i byen vår og svidd av spurtprisene jeg vant under gårdangens renn. Går fort noen kroner når lillesøster jobber i verdens fineste klesbutikk! Var innom allerede i forrige uke og forelsket meg i en ferskenfarget genser fra Samsøe Samsøe. I dag ble den med hjem! Speaking off hva som har fått bli med meg hjem i det siste ... På lørdag ble jeg den lykkelige eier av et helt nytt par Asics Nimbus 15 i nydelige rosa og oransje nyanser.♥ Har løpt med Nimbus så lenge jeg kan huske - og ble nesten overlykkelig da jeg så årets farger! 

Nå skal jeg rette fokuset mot diffrensiallikningene mine. Måtte bare ha en aldri så liten pause! Om en liten time skal jeg på et aldri så lite besøk. Hadde vært så deilig å bli ferdig med et delkapittel innen den tid! Vi blogges! 

Kommentarer